10 perc alatt elkészülő házak: a jövő építészete

A modern világban hihetetlen gyorsasággal fejlődik tulajdonképpen minden. Ez alól az építészet sem kivétel, ahol a legújabb trendnek a 10 perc alatt felépülő házak számítanak. Videó a cikkben!
Modern házak 10 perc alatt - pop-up ház, mobilház

A popup-házak a legújabb őrület, mely az építészet terén felütötte a fejét. Talán nem is neveznénk építészetnek azt, amit ezekkel a házakkal művelnek, az viszont biztos, hogy a jövő megérkezett.

Ezeket a házakat ugyanis mindössze 10 perc alatt nyitják ki, és ugyanennyi idő elég is hozzá, hogy összepakolva kamionra kerüljenek. 20 perc alatt tehát mondhatni felépítenek és lebontanak egy házat.

Ha ez az "építkezési forma" elterjed a világban, az biztos, hogy a hoteleknek fog a legkevésbé tetszeni. A Facebookon már 34 millióan látták a videót, ami bemutatja, hogyan készülnek ezek a házak, és a legszélsőségesebb hozzászólások születtek alatta.

A házak mindenesetre nagyon jól néznek ki, a videó pedig, ami bemutatja, hogy hogyan működnek, igen izgalmas.

A videó a képre kattintva érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Egy szójaszószos üveg története

Design-ikon az étkezőasztalon

Kecses üvegcsék az étkezőasztalon... talán túl sokszor fogtuk meg ahhoz, hogy egyáltalán megcsodáljuk. Pedig testének íve, mélybordó színe, kecses látványa igencsak elgyönyörködtető lenne, ha vennénk a fáradságot, hogy szemügyre vegyük.

Bútortrendek - Designer bútorok

Dizájner bútortrendek

Cikkünkből megismerheted milyen dizájner bútorokat dobtak piacra mostanság.

Ginből készülő csodalámpa

Ginből készülő csodalámpa

Pontosabban a gin üvegéből.