Fürdőszoba trendek

A tavalyi évet követően egyértelműen átalakultak az emberek igényei. Szeretünk még tisztábban és még praktikusabban felszerelt életteret létrehozni magunk körül. Nincs ez másként a fürdőszobák esetében sem, amelyeknek a trendje is megváltozott az elmúlt időszakban. Fontos szempont lett a felületek könnyű tisztíthatósága, illetve hangsúlyt kapott a praktikusság is. De vajon, hogyan alakul idén a fürdőszobadivat?
Ezek 2021 legnagyobb fürdőszoba trendjei

Hatalmas fali csempék

Idén nyugodtan búcsút lehet inteni az apróbb méretű mozaikcsempéknek és elő lehet venni a nagy méretű változatokat. A fürdőszobai falakra ezentúl nem érdemes kicsi lapokat helyezni, helyettük jöhetnek a nagyobb formátumúak, ami nagy hatással tud lenni a helyiségre. Sokkal kisebb fugasort mutat meg, így luxust árasztanak magukból. Amennyiben pedig természetes kővel párosítjuk a stílust, akkor további exkluzivitást érhetünk el. Remek megoldás a zuhanykabinokba, ahova amúgy is egyre többen választanak nagyméretű üvegfelületeket.

Az árnyalatokat tekintve jöhetnek a hívogató semleges, a földes és meleg színek, mint a barna, a cser, illetve a bézs. Ez ideális környezetet teremt a fürdőszobába az autentikus alapanyagok számára.

Helytakarékos berendezések

A helyspórolás szinte minden évben fontos szempont, mindegy, hogy milyen helyiségről is van szó. A kis mérető zuhanykabinok, a helytakarékos kádak, a függő bútorok mind-mind elősegítik, hogy nagyobbnak tűnjön a tér. A megbízható Sapho csaptelepek remek megoldásnak bizonyulnak a fürdőbe, ahol fontos a minőség és az esztétikus dizájn.

A pihenés iránti vágyat fokozzák az igényesen és praktikusan kivitelezett fürdőszobák. Itt kezdjük a mindennapokat és itt is fejezzük be azokat, így fontos, hogy milyen benyomást is kelt bennünk a helyiség. A szakemberek szerint előtérbe kerültek a karomlábú, illetve a lapos fenekű és szabadon álló kádak, amiket az érdeklődők főként fehér színben vásárolnak meg.

Még mindig népszerű továbbá a külön kád és zuhanyzó kombináció is, ahol utóbbit általában nagy méretben építik be. Ettől függetlenül a fürdőkád iránti kereslet egy cseppet sem csökkent le, inkább a helytakarékos megoldások kerülnek előtérbe. A kisebb méretű berendezés feltöltéséhez ugyanis kevesebb vízre és időre van szükség, ami rendkívül praktikus lehet a pihenni vágyók számára.

Világítások és tükrök

Ne feledkezzünk meg továbbá a fényekről és a tükrökről sem. A felújítás során egyre többen vásárolnak világító változatokat, amelyek kivételes megoldásnak tűnhetnek egy modern-fürdőszobába, ma már közel sem számítanak annak. Nemcsak dekorációnak csodálatosak, hanem még hasznosak is, hiszen sokkal egyszerűbb készülődni egy kivilágított tükör előtt.

Összegezve

Fürdőszoba felújítást tervezel? Akkor bízunk benne, hogy ebben a cikkben a segítségedre voltunk, hogy egy modern és dizájnos helyiséget alakíthass ki magadnak. Fontos, hogy minél több helyet spórolj, így válassz kisebb méretű kádat, megbízható Sapho csapteleped mellé. Emellett ne feledkezz meg a fényekkel ellátott tükörről, illetve a hatalmas fali csempék alkalmazásáról sem.

Kapcsolódó cikkek

Útmutató a fürdőszoba felújításához

Útmutató a fürdőszoba felújításához

De ha nincs kedvünk felújítani, akár néhány növénnyel is feldobhatjuk.

Ezek 2021 legnagyobb fürdőszoba trendjei

Fürdőszoba trendek

A megbízható Sapho csaptelepek az idei fürdőszoba trendekbe is tökéletesen beilleszthetőek, ahol nemcsak a minőség, hanem a megjelenés is fontos.

Megoldások fürdőszobai tároláshoz

Megoldások fürdőszobai tároláshoz

Egy kicsi és zsúfolt vagy egy nagy és rendezetlen fürdőszoba tisztántartása és takarítás nem egyszerű.