Már több millió lakberendezési termékből válogathatnak a Favi.hu látogatói

A népszerű lakberendezési gyűjtőportál július közepétől a hatalmas választék hatékony és célzott szűréséhez ad tippeket.
Már több millió lakberendezési termékből válogathatnak a Favi.hu látogatóit

Négy éve működik a magyar piacon a hazai e-kereskedelem egyik dinamikusan növekvő szereplője, a Favi.hu. A mára több mint 250 lakberendezési áruház online kínálatát bemutató gyűjtőportál a pandémia alatt vált népszerűvé az otthonukat szépítők körében, jól kihasználva a fogyasztói magatartás változását, és az internetes vásárlások számának drasztikus növekedését. Július közepén induló új kampányában a Favi.hu az oldalon megtalálható termékválaszték egyszerű és gyors szűrésének lehetőségét, a bútorok és kiegészítők széles választékát, valamint a szezonális kínálatot és kedvezményeket emeli ki.

A magyar vásárlók, más európai országok lakóival összhangban, szívesen áldoznak a stílusos lakberendezés oltárán, miután egyre fontosabb szemponttá vált, hogy otthonuk kellemes és hívogató legyen. A lakberendezés kedvelői követik a legújabb trendeket, ugyanakkor választásukban szerepet játszik az árérzékenység is, ezért szívesen hasonlítják össze az egyes kereskedők által kínált termékek árát és egyéb fontos paramétereit. Ez már önmagában is magyarázza a lakberendezési termékeket egy helyen összegyűjtő portál létjogosultságát, amely mellé a saját fotelünkből válogatás kényelme is társul. A pandémia több okból is felerősítette az otthonról vásárlást, elég csak a karantén időszakára gondolnunk, amellyel együtt járt a home office elterjedése és az otthoni tanulás. Ezek a kényszerek az új funkciókhoz alkalmazkodó otthonátalakítás igényét generálták, dolgozó- vagy épp tanulósarok kialakításával, amelyet a teraszok, erkélyek szépítése követett.

A FAVI nyolc EU-s piacon, valamint az Egyesült Királyságban is működik, Magyarországon jelenleg több mint 250 bútor- és dekorációs áruházzal, valamint rengeteg ismert márkával - úgy, mint például a Bútor1.hu, Pepita.hu, Siko.hu, Bonami.hu, 4home.hu, Beliani.hu, VidaXL.hu, Kondela.hu és sok más - várja látogatóit. A Favi.hu oldalán több millió lakberendezési termék érhető el egy helyen, inspiráló és felhasználóbarát környezetben. A komplex szűrőrendszernek köszönhetően terméktípus, modell, ár, szín vagy stílus szerint is kereshet az érdeklődő, minden alkalommal az igényének megfelelő ajánlatokat kapja részletes termékleírással és fotókkal.

„A magyar piac nagyon fontos számunkra, hatalmas potenciált látunk benne. Az itteni vásárlók igényesek, egyúttal kreatívak és játékosak is. Az elmúlt évek történései arra ösztökéltek bennünket, hogy nagyon gyorsan alkalmazkodjunk a fogyasztói magatartás változásaihoz, és az internetes vásárlásra való tömeges áttéréséhez. Igyekszünk segíteni a vásárlóknak azáltal, hogy leegyszerűsítjük a keresést, a kiskereskedőknek pedig azzal, hogy eloszlatjuk az online bútorvásárlással kapcsolatos, még mindig elég gyakran felmerülő félelmeket és előítéleteket” - nyilatkozta Jan Sellers Zajic, a FAVI vezérigazgatója és társalapítója.

A FAVI nemcsak a fogyasztók, de az üzletek számára is fontos platformként, úgynevezett online bemutatóteremként szolgál, lehetőséget nyújtva árukínálatuk gyors és egyszerű bemutatására. A portálon jelenleg több mint 250 bútor- és dekorációs üzlet kínálata érhető el, ami 25%-os növekedést jelentett a vállalkozás számára az elmúlt hat hónapban. Új áruház regisztrálása és kezelése a Favi.hu-n egyszerű és költséghatékony, miután a csatlakozó üzletek csak a saját webáruházukra történő kattintások után fizetnek. Emellett a FAVI bútorkereső új szolgáltatással is készül partnerei részére: a FAVI EXTRA-hoz néhány héten belül már csatlakozhatnak az érdeklődő kereskedők.

Bútorok széles választéka és hatékony szűrők a fókuszban

A FAVI idén játékos kampányt indít Rengeteg bútor és hatékony szűrők címmel. A cél a bútorkereső versenyelőnyének, a termékek egyszerű és gyors szűrési lehetőségeinek kommunikálása, valamint a bútorok széles választékának, népszerű szezonális kategóriáinak és szezonális kedvezményeinek bemutatása volt. A kampány július 18. és 31. között fut majd, amelyet online is népszerűsítenek a közösségi oldalakon, többek között a YouTube-on. A FAVI-kampányok egyedülálló jellegzetessége, hogy a szpotokat a FAVI csapata házon belül készíti el, és bármelyik munkatárs szerepelhet bennük.

Az egész évet felölelő kampány 12 szpotból áll, amelyek közül először három kerül a nagyközönség elé. A kampány készítéséről így nyilatkozott Andrea Fišarová, a FAVI kreatív tervezője: „Mielőtt elkezdtük a forgatást, több helyszínt is felkerestünk, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban gyönyörű lokációkról van szó. Ugyanakkor fontos volt, hogy a forgatás során a hitelességet és az eredetiséget is meg tudjuk őrizni, ezért többször is átköltöztettük az egész stábot, beleértve a felhasznált 200 bútordarabot is, de megérte. Az egész évre szóló, teljes kampány során tehát valódi otthonokba és különböző típusú belső terekbe kalauzoljuk el a nézőket. Néhányban hosszabb ideig maradtunk, és minden évszakban próbára tettük őket, hogy bemutathassuk az egyszerű szezonális otthon-átalakítást”.

A FAVI-ról

A FAVI Európa egyik vezető bútor- és dekorációs keresője, melyet 2015-ben alapított Csehországban Jan Zajíc és Radomír Hejl azért, hogy a lakberendezést kedvelők kényelmes és egyedi otthonokat alakíthassanak ki bútorok és dekorációs termékek egy helyen történő kiválasztásával. A FAVI 2018-ban lépett a magyar piacra, és azóta folyamatosan növekszik - mára több mint 250 lakberendezési terméket értékesítő vállalat termékeit kínálja. Idén a Financial Times FT 1000 2022 rangos listájának első harmadába került, tavaly pedig a Deloitte Fast 50 CZ rangsorában a 20. helyet szerezte meg. A FAVI 8 EU-s piacon, valamint az Egyesült Királyságban is működik, Magyarországon mások mellett a Bútor1.hu, a Pepita.hu, a Siko.hu, a Bonami.hu, a 4home.hu, a Beliani.hu, a VidaXL.hu, a Kondela.hu széles termékválasztékát gyűjti egy platformra. A márka a magyar vásárlók számára már jól ismert, első kampánya 2019-ben indult, és közel 287.000 megtekintést ért el.

Kapcsolódó cikkek

Étterem design: 51fifteen

Étterem design: 51fifteen

A márvány, a fehér, a fekete, a szürke és az arany modern darabok használatával szemet gyönyörködtető kombinációt alkotnak.

Skandináv stílusban - Északi stílusú lakberendezés - Kis garzonlakás berendezése

Garzonlakás berendezése skandináv stílusban

Ha kedveled az északiak letisztult stílust a lakberendezésben, akkor ez a skandináv stílusban berendezett garzonlakás neked is tetszeni fog.

Tetőtéri hálószoba megoldások - Lakberendezési ötletek hálószobákba

Tetőtéri hálószoba megoldások

A tetőtéri hálószoba berendezése nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen.