Így szereld fel könnyen a sötétítőket

A legtöbben azért választják sötétítésként otthonukba a függönyöket, mert nem szeretnének mestert hívni, maguk pedig nem tudják felszerelni a különféle redőnyöket. Itt van egy kis útmutató, hogy mégis milyen rolókat lehet egyszerűen rögzíteni.
Sötétítők könnyű felszerelése

Manapság nagyon sokféle sötétítő létezik a boltokban, melyek közül nehéz válogatni. Van, aki a függönyöket részesíti előnyben, míg mások a redőnyöket vagy reluxákat. Mindenesetre a különböző árnyékolók felszerelése nem egy egyszerű folyamat, éppen ezért döntenek sokan a függöny mellett.

Persze szakember segítségét kérve nagyon egyszerűen megoldhatóak a felszerelések, vagy ha családunkban van olyan, aki ért hozzá. Ha viszont nincs, akkor érdemes már eleve olyan termékeket vásárolni, melyekhez egyszerű útmutató tartozik, amivel magunk is könnyedén elboldogulunk.

A VELUX tetőtéri ablakok például már eleve rolótartókkal vannak ellátva, a fényzáró rolók, roletták, reluxák, energiarolók és harmonikarolók könnyű felszerelése érdekében. Az úgynevezett Pick&Click!™ rendszer ráadásul jelentősen meggyorsítja és leegyszerűsíti az árnyékolók felszerelését, illetve biztosítja az precíz illeszkedést. A honlapon megtalálható az összes, a webáruházban forgalmazott VELUX árnyékoló felszerelési útmutató.

Valóban érdemes tehát olyan ablakokat és hozzá passzoló sötétítőket választani, melyek nem nehezítik, éppen hogy könnyítik a rögzítést. A különféle árnyékolók pedig mindenképpen stílusosabbá és egyedivé tehetik a szobánkat, főleg, ha személyre szabottan állítjuk be őket. A VELUX ez esetben is bővelkedik a lehetőségekben, hiszen például a különböző harmonikarolók lágy fényeket és sajátos árnyékokat vethetnek a lakótérre.

Plusz pozitívum, hogy gyermekeink szobáját ezekkel a rolókkal könnyedén érdekesebbé és egyedibbé tehetjük, hiszen léteznek már különféle filmek és rajzfilmek alakjaival mintázott sötétítők is. A Star Wars alakjai, vagy egyes hercegnős árnyékolók garantáltan tetszeni fognak a kicsiknek, ráadásul lehetnek ezek kiindulópontok is, a szoba további kialakításával kapcsolatban.

Nem kell tehát a sötétítők felszerelését bonyolulttá tenni, ha van egyszerűbb megoldás is!

Kapcsolódó cikkek

Hol és milyen ingatlant érdemes vásárolni?

Hol és milyen ingatlant érdemes vásárolni?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben, hogy hol és milyen ingatlant érdemes vásárolni és milyen szempontok szerint érdemes vásárlásra készülni.

Tágas olaszországi rezidencia felújítása - Indusztriális loft stílusú lakás - Lakásfelújítás

Tágas olaszországi rezidencia felújítása

Ha szívesen kombinálsz fehér-fekete-barna színeket, ez a cikk neked íródott.

Sötétítők könnyű felszerelése

Így szereld fel könnyen a sötétítőket

A sötétítők felszereléséhez néha jól jön egy kis segítség. Mi most ebben adunk tanácsot a cikkünkben.