Nagyméretű fürdőlepedő, törölközőruha - a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Puha anyagokkal és praktikus kiegészítőkkel a fürdőszoba a saját külön bejáratú oázisunkká válhat – a Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért ilyen dolgokat találunk, ráadásul a trópusok hangulatát idéző mintákkal!
Fürdőszobai kellékek - nagy méretű fürdőlepedő, törölközőruha

Piros és türkiz színek, valamint tigrisminták köszönnek vissza a különféle törölközőkön és fürdőlepedőkön, amelyek mellett különféle szépségápolási eszközöket is találunk, hogy igazán felfrissülve léphessünk ki a fürdőből, minden nap!

A tigrises, XL-es fürdőlepedőn rögtön együtt szerepel a varázslatos türkiz szín és a tigrisminta – csíkok helyett azonban ezen a darabon a dzsungel urának arca látható, intenzív sárga szemekkel. A valóban hatalmas, 100x200cm-es fürdőlepedő különösen puha és nedvszívó frottíranyagból készült, a hosszú oldalán akasztóval ellátva, ráadásul bőrbarát biopamutból, így még kellemesebb lesz beleburkolózni. Amit amúgy nem csak otthon tehetünk meg, hiszen ezt a figyelemfelkeltő mintázatot nyáron a strandokon is nyugodtan megmutathatjuk!

Szintén nagyméretű, 100x200 cm-es a levélmintás XL-es fürdőlepedő, amit türkiz-szürke és piros-türkiz színben is beszerezhetünk. A puha, nedvszívó cérnafrottír anyag ezúttal is 100%-ban bőrbarát biopamutból készült, a hosszú oldalon akasztóval, a mintázat pedig a két oldalon egymás ellentéte, vagyis mindkét színkombináció esetén variálhatjuk a fürdőlepedő megjelenését csupán azáltal, hogy megfordítjuk azt.

A maga 70x140 cm-ével kisebb méretű, de ettől még a fürdőszobába, az uszodába és a strandoláshoz is tökéletesen alkalmas darab a három színkombinációban (türkiz-világoskék szürke szegéllyel, valamint piros-fehér és szürke-fehér türkiz szegéllyel) kapható jacquard fürdőlepedő, melynek cérnafrottír anyaga ezúttal is teljes egészében biopamut, a nagyobb fürdőlepedőkkel ellentétben azonban ezeknek a rövidebb oldalán található meg a praktikus használatot biztosító akasztó. Ezen is a nagy fürdőlepedő levélmintája köszön vissza, az ott látott inverz megoldással, így a megjelenés ezeknél is könnyedén variálható!

A türkiz színben kapható törölközőruha szintén bárhol bevethető, ahol szeretnénk könnyedén beburkolózni a szokásos puha frottíranyagba, de a hőség miatt a hosszú köntösök helyett valamilyen más megoldásra vágyunk. Ez lehet a strand is, de a nyári napokon otthon is jól eshet, ha egy ilyen megoldást választunk. A nagyjából 80x180 cm-es darab állítható pántokkal, tiszta biopamutból készült, így biztosan kényelmes viseletet nyújt majd, akárhol választjuk is.

A vendégtörölköző szett 6 db 30x30 centis, akasztóval is ellátott, teljes egészében biopamutból készült darabja mutatós kosárban várja a látogatókat, szürke, zöld és kék színek kombinációjában. A kosár szürke-levélmintás szegéllyel készült, ebben tárolhatók mutatósan feltekerve a különösen jó nedvszívó képességű, csíkos törölközők, amelyek ebben az elrendezésben kifejezetten elegáns hatást keltenek.

A tigrisminta újból visszaköszön, ezúttal a vízálló, kiváló minőségű műanyagból készült zuhanyfüggönyön, amelyen a dzsungelek királya szürke színben látható a türkiz-kék színátmenetes, leveles háttéren. A függönyhöz a tökéletes és stabil rögzítés érdekében 12 műanyag gyűrű is tartozik, amelyekkel stabilan akasztható fel a neki rendelt helyre. Így nemcsak a fürdőszoba hangulatát emelhetjük teljesen új szintre, hanem a zuhanyzás közben kicsapódó víz miatt sem kell többé aggódnunk!

A teljes kínálatban ezúttal is rengeteg további darabot találunk, legyen szó törölközőkről, fürdőlepedőkről vagy épp különféle tárolómegoldásokról, ha tehát szeretnénk feldobni a fürdőszoba hangulatát, akkor mindenképp alaposan böngésszünk át minden lehetőséget!

Kapcsolódó cikkek

Útmutató a fürdőszoba felújításához

Útmutató a fürdőszoba felújításához

De ha nincs kedvünk felújítani, akár néhány növénnyel is feldobhatjuk.

Fürdőszobai kellékek - nagy méretű fürdőlepedő, törölközőruha

Nagyméretű fürdőlepedő, törölközőruha - a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Puha anyagokkal és praktikus kiegészítőkkel a fürdőszoba a saját külön bejáratú oázisunkká válhat – a Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért ilyen dolgokat találunk, ráadásul a trópusok hangulatát idéző mintákkal!

Ezek 2021 legnagyobb fürdőszoba trendjei

Fürdőszoba trendek

A megbízható Sapho csaptelepek az idei fürdőszoba trendekbe is tökéletesen beilleszthetőek, ahol nemcsak a minőség, hanem a megjelenés is fontos.