Egy szín, ami segít az éjszakai alvásban

A harmonikus élet alapja a jó alvás. Mai életünkben nem tartjuk olyan fontosnak az alvás szerepét, mint amilyen fontosnak kellene lenni. A felgyorsult élet az örök nyüzsgést tartja elfogadhatónak, minél kevesebb időt szeretnénk élménygyűjtés nélkül eltölteni.
Egy szín, ami segít az éjszakai alvásban

Pedig az alvásra alapvető igénye van az emberi testnek és léleknek. Meg kell tennünk mindent ahhoz, hogy megfelelő alvással biztosítsuk az elhasznált energia pótlását. Ehhez szükséged lesz ágyneműhuzat webáruházból beszerezhető jó minőségű textilekre.

Szín, amivel nem lőhetsz mellé

Fontos a megfelelő hálóhely - szándékosan nem írok szobát, nem mindenki alszik hálószobában -, nyugodt, békés lehetőleg csendes környezet.Kényelmes ágy, puha ágyneművel, az alvást elősegítő színekkel.

A nyugodt kék

Nagyon pasztell szín alkalmas a háló berendezéséhez, de a kéket tartják a legmegfelelőbbnek. A kék a harmónia, a kiegyensúlyozottság színe amelynek több árnyalata is alkalmas biztosítani a nyugalmas alvást.Lakberendezési üzletekben rengeteg kék kiegészítővel találkozhatunk divattól függetlenül.

Az ég kék színe minden bizonnyal megnyugtató hatással van az emberekre, éppen ezért alkalmas színválasztás lehet a hálószobába. Vannak időszakok, amikor kék szín divatos és trendi van, amikor kevésbé, de mindenképpen jótékony hatással bír. Jól kapcsolódhat a zöld szobanövényekkel, modern hatást érnek el vele.

Kapcsolat a régi és az új között

Van a kéknek egy olyan árnyalata is ami a régi és az új között páratlan egyensúlyt teremt ez pedig a modern viktoriánus kék szín. Képes összekapcsolni a tengerészkék, a modern stílust egy régebbi stílusú szobával, létrehozva egy tökéletes teret.

Kevés kékkel

Nem mindig kell az egész szobát kékkel telerakni, falakat kékre festeni, általában a kevesebb néha több. A kiegészítők, például ágytakaró, párna, függönyök, szőnyegek elegendőek a kékség kialakításához.

Kék a bútorkárpitokon

A bútorokon lévő kárpitok színe is lehet kék árnyalatú, mint például az ágytámla is nagyon dekoratív választás lehet, ami a pihenésünknek is jót tehet ugyanakkor mutatós is. De lehet egy kék puff vagy egy kék fotel is jó választás a hálóhelyen.

Fával

Nagyon elegáns választás lehet a fa és a kék együttes hatása. Otthonos megoldás a fa alkalmazása és a kék ezt megerősítő szerepe.

Ágyneműk

Ha igazán megnyugtató környezetet szeretnénk választhatunk ágynemű garnitúrát is kéket vagy kékkel kombináltat is, és ehhez nem is kell utánajárni, hiszen ma már online is tudunk rendelni a kínálat feltérképezése után. Nagyon sokféle mintával és anyagban kaphatunk megfelelőt az elképzeléseinkhez.

Természetesen annak megfelelően használjuk a kék színt, hogy mennyire érezzük jó hatásúnak magunkra. Vannak, akik nem szeretik a kéket, nem érzik magukénak akkor lehetőleg csak kis mennyiségben alkalmazzák.

Összegezve

Sokan nagyon szeretik a kék bármelyik árnyalatát, bőven alkalmazhatják a nyugalom szigetének kialakítására. Ezzel nemcsak jobban néz ki a hálószoba néz ki jobban, hanem az alvás is pihentetőbbé válik.

Kapcsolódó cikkek

Tetőtéri hálószoba megoldások - Lakberendezési ötletek hálószobákba

Tetőtéri hálószoba megoldások

A tetőtéri hálószoba berendezése nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen.

Skandináv stílusban - Északi stílusú lakberendezés - Kis garzonlakás berendezése

Garzonlakás berendezése skandináv stílusban

Ha kedveled az északiak letisztult stílust a lakberendezésben, akkor ez a skandináv stílusban berendezett garzonlakás neked is tetszeni fog.

Monokróm lakás Olaszországban - Otthonos minimalizmus és egy cseppnyi vintage

Monokróm lakás

Agata Dimmich olasz megrendelőjének lakását jórészt IKEA-s bútorokkal és kiegészítőkkel rendezte be.