Garzonlakás berendezése skandináv stílusban

Ha kedveled az északiak letisztult, mégis élhető stílusát a lakberendezésben, akkor ez a kis svédországi lakás biztosan tetszeni fog!
Skandináv stílusban - Északi stílusú lakberendezés - Kis garzonlakás berendezése

A fotókon szereplő lakás mindosszesen 37 négyzetméter, mégis kiváló ízléssel van berendezve és egyáltalán nem tűnik zsúfoltnak. Egyedülállóknak kiváló.

A lakás világos, és a fehér falak, hűvös színek használata ellenére is melegnek és otthonosnak tűnik.

Ez a lakás kiváló példája annak, hogy nem kell vagyonokat költenünk a bútorokra, ha ügyesen használjuk a különböző kiegészítőket. A kanapé, a tévéasztal és a komód is az IKEA-ból való.

A konyha esetén is ügyesen használják ki a teret. Az IKEA-s szekrények mellett egyedi asztal és székek díszitik a helyiséget, melyek a bolhapiacról valók.

A fém zsúrkocsi nem csak plusz munkafelületet biztosít, de szekrényként használva is stílusos. Szintén IKEA-s termék.Képek forrása: decor8 blog

Kapcsolódó cikkek

Híres szoba-festmények a valóságban

Híres festők híres szobái a valóságban

A festőművészek előszeretettel ábrázolnak olyan tárgyakat, szimbólumokat, melyek gyakran a saját életüket reprezentálják.

Möbel Mahler - Neu-Ulm, Németország - Európa legnagyobb bútoráruháza

Európa legnagyobb bútoráruháza

74 000 m2 eladóterület. Nagy kaland, élmény bevásárlás Budapesttől 840 km-re.

Skandináv stílusban - Északi stílusú lakberendezés - Kis garzonlakás berendezése

Garzonlakás berendezése skandináv stílusban

Ha kedveled az északiak letisztult stílust a lakberendezésben, akkor ez a skandináv stílusban berendezett garzonlakás neked is tetszeni fog.