Frissentartó doboz, tárolódoboz, ételhordó doboz – a Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk

Csomó jó termék van megint a Tchibo-nál.
Frissentartó doboz, tárolódoboz, ételhordó doboz – a Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk

A gyümölcs- és zöldségtároló háló szettben 4 db hálót találunk: 1 nagy, 1 közepes és 2 kis darabot. Ezekben nem csak a tárolást oldhatjuk meg, hanem már a vásárláskor is jól jöhetnek, ha nem szeretnénk felesleges műanyag zacskókat felhasználni. A hálókon található zsebben elhelyezhető a bevásárlólista, de az árcédula is, emellett praktikus tárolótasak is jár hozzájuk, amelyben használaton kívül tárolhatók. Szükség esetén nyugodtan tisztíthatók mosógépben is, így gyakorlatilag korlátlanul felhasználhatók, aminek köszönhetően akár örökre elköszönhetünk a műanyag verzióktól!

Három cserélhető betéttel és éles pengékkel segít a környezettudatosan hazavitt alapanyagok darabolásban a gyümölcs- és zöldségszeletelő, ami csapószerkezetének köszönhetően biztonságos használatot biztosít, így nyugodtan dolgozhatunk a hozzávalók szeletekre, vagy kis, illetve nagy kockákra vágásán. A felvágott élelmiszer azonnal az alul található gyűjtőtartályba kerül, amely ml-es és bögrés skálabeosztással is el van látva, így könnyedén nyomon követhető a felvágott alapanyagok mennyisége. A pengék tisztán tartásához is találunk segítséget a csomagban, a kifejezetten ehhez készült kefe formájában, amivel akkor sem kell aggódnunk az ujjaink épségéért, amikor éppen tisztítjuk az eszközt!

Szintén a gyümölcsök és zöldségek számára nyújt ideális megoldást – ám ezúttal a tárolásukhoz – a frissentartó doboz klímaszabályozóval. Az oldalsó szellőzést biztosító szabályozó úgy állítható be, hogy a dobozban található élelmiszerek számára legoptimálisabb klíma legyen belül, szűrős alja pedig arról gondoskodik, hogy a folyadék lecsöpöghessen, és így ne váljon pépessé az eper, vagy az uborka – de ugyanez a szűrős alj biztosítja azt is, hogy szükség esetén vízzel feltöltve az alsó részt megakadályozhassuk a felül lévő élelmiszer kiszáradását. Szögletes formájának köszönhetően a doboz ráadásul a hűtőszekrény minden sarkában elfér, így minden négyzetcentimétert jól kihasználhatunk!

A teleszkópos tárolódoboz szett darabjai 600-1000ml-ig képesek az élelmiszerek befogadására, méretük ugyanis szükség szerint állítható: a kis 600 ml-es tárolókból egyetlen mozdulattal 1000 ml-es varázsolható, de a két végpont között is bárhol rögzíthetők, így a polcok magasságának megfelelően állíthatók be a maximális helykihasználás érdekében! Az aromák megőrzéséről szilikon tömítés gondoskodik, a tisztítás pedig akár mosogatógépben is megoldható!

A 3 rekeszes összehajtható ételhordó doboz tároláshoz teljesen laposra hajtható össze, használatba véve pedig rekeszenként 210 ml ételnek biztosít helyet, vagyis a fogásokat akár külön-külön is elhelyezhetjük benne. A –30 °C és +110 °C között hőmérsékletálló dobozban fagyasztani és melegíteni is lehet, szállítás közben pedig szilikon tömítései és pattintós zárja gondoskodnak arról, hogy minden adag a saját helyén maradjon.

Ha műanyag dobozok helyett inkább a stabilabbnak tűnő fém megoldásokat részesítjük előnyben, akkor is találunk megoldást a kínálatban. A 970 ml-es nemesacél ételhordó doboz kivehető elválasztói igény szerint osztják fel a belső teret, szilikontömítéssel ellátott fedele pedig csatos zárral rögzíthető szorosan a dobozhoz. A 375 ml-es nemesacél ételhordó termosz kanállal dupla falú szigetelésével jó alternatíva lehet a melegen, vagy hidegen tartandó ételek számára, amelyeket szivárgásmentesen záródó, csavaros fedelével tarthatunk benne biztonságosan. A hozzá tartozó, stabilan rögzíthető kanál pedig mindig kéznél lesz!

Rengeteg további konyhai terméket találunk az állandó kínálatban, ugyanis a hetente változó kínálat mellett van állandó kínálat is a Tchibo webáruházban.

Kapcsolódó cikkek